Mobile
Mobile er vår produktgruppe med radiostyringer som er spesielt tilpasset for montering på alle typer kjøretøy. Den består av to hovedgrupper som er Remotus T-Rx og Sesam 800 Mobile. Remotus T-Rx består av fleksible, avanserte produkter beregnet på montering på for eksempel sideløftere, slamsugingsbiler, bilbergere, betongbiler, etc. Sesam 800 Mobile er for styring av vinsjer og bakløftere.

Remotus T-Rx
Remotus T-Rx består av en komplett mottakerserie som er bygd med et modulært design. Det gir den fleksibilitet som trengs for å kunne skreddersy et system til hver enkelt kundes behov. I T-Rx plattformen kan du også velge mellom et stort antall sendere. Systemene egner seg til sikker styring av mobile applikasjoner med opp til 8 analoge funksjoner, PWM eller spenningsstyrt, 0-10V eller 0-20mA. Sendere og mottakere er lager for å tåle store påkjenninger som store temperaturforskjeller, støv, vibrasjoner, olje og fukt.

Sesam 800 Mobile
Sesam for mobile applikasjoner brukes blant annet til styring av vinsjer på ATV og skogsmaskiner, samt bakløftere på lastebiler, kolli-taxi og lignende. Systemene er IP67 klassifisert noe som gjør at de tåler store påkjenninger med støv og vann uten problemer.